Remake-ul jocului The Last of Us ar urma să fie lansat anul acesta

Browse By

Remake-ul The Last of Us pentru PlayStation 5 al celor de la Naughty Dog se pare că va fi lansat înainte de sfârșitul acestui an.

Vestea unui remake pentru PlayStation 5 pentru The Last of Us a apărut pentru prima dată în aprilie 2021, când Bloomberg a raportat că proiectul fusese inițial în lucru la Visual Arts Service Group al Sony din San Diego, înainte ca Naughty Dog să fie rugată să preia conducerea.

Dovezi suplimentare ale existenței proiectului au apărut la începutul acestui an, când un membru al echipei QA a Naughty Dog a enumerat un “remake neanunțat” în CV-ul său.

The Last of Us PS5

Cu toate acestea, deși nu există încă nicio veste oficială despre un remake Last of Us, zvonurile despre proiect continuă să circule, reporterul Jeff Grubb de la GamesBeat afirmă că este programat pentru o lansare în 2022.

“Tot aud că va ieși anul acesta”, a spus Grubb despre remake în timpul ultimului episod al Kinda Funny Gamescast, menționând că este “destul de încrezător” că va fi lansat în perioada sărbătorilor de iarnă.

Afirmația lui Grubb urmează unui raport similar realizat de Tom Henderson, un leaker de încredere, în ianuarie, care a declarat că “a auzit acum de la mai multe persoane” că proiectul PS5 este “aproape finalizat și ar putea fi lansat în a doua jumătate a anului 2022”.