OnePlus anunță alte 2 telefoane din seria Nord și căștile OnePlus Nord Buds

Browse By

OnePlus anunță trei noi produse: OnePlus Nord 2T 5G, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G și primul produs audio din seria Nord, OnePlus Nord Buds.

OnePlus Nord 2T 5G dispune de o serie de elemente esențiale de tip flagship îmbunătățite, comparativ cu modelul OnePlus Nord 2 5G. Printre acestea se numără sistemul de încărcare SuperVOOC de 80W – aceeași tehnologie folosită pentru OnePlus 10 Pro 5G.

De asemenea, compania lansează OnePlus Nord CE 2 Lite5G , care integrează elemente esențiale precum încărcarea rapidă și o baterie mare, la un preț accesibil, care permite unui număr mai mare de utilizatori să încerce experiența OnePlus.

Nu în ultimul rând, astăzi este anunțat primul produs audio din seria Nord: OnePlus Nord Buds, care oferă o experiență audio specifică OnePlus la un preț accesibil, în linie cu filosofia device-urilor Nord.

Toate aceste produse vor fi lansate pe 19 mai, la ora 17:00. Până la această dată, OnePlus va oferi mai multe informații prin canalele de social media și pe forumurile comunității OnePlus.

Pentru a marca lansarea, OnePlus a pregătit un eveniment keynote special: The Speed Games, care va fi  transmis live pe canalul de YouTube al OnePlus.