Jocul looter shooter Space Punks a devenit free-to-play

Browse By

Studioul polonez, Flying Wild Hog, a dezvăluit mai multe detalii despre viitorul jocului Space Punks cu ocazia intrării în faza de Open Beta. Începând de azi, Space Punks este disponibil în mod gratuit tuturor jucătorilor.

Dezvoltat de studioul Flying Wild Hog din Cracovia, Space Punks este un ”free-to-play top-down full action role-playing game”, pe scurt ARPG, desfășurat într-un univers SF ireverențios, unde jucătorii trebuie să-și croiască drumul către faimă și bogăție folosindu-și armele pentru a rezolva diferite situații periculoase.  Noul update care marchează startul Open Beta, denumit de “The Cracked One” le oferă jucătorilor noi și veteranilor deopotrivă șansa de a se bucura de un gameplay îmbunătățit. Acesta include pe lângă alte noutăți opțiunea “Get-A-Job”, mecanism destinat celor care vor să sară direct în mijlocul acțiunii, dar și un sistem de crafting optimizat, care permite crearea de unelte și mai devastatoare decât cele întâlnite până acum.

Tot în noul update debutează și o caracteristică mult așteptată, “the Crack”, care aduce noi provocări, care se adresează celor mai căliți jucători, sub forma de dungeon-uri interminabile. Gaura neagră numită “the Crack”, îi invită pe jucători să călătorească dintr-o dimensiune în alta, explorând necunoscutul în încercarea de a atinge infinitul.

Dimensiunile sunt disponibile în două variante: Common, în care jucătorii trebuie să elimine un număr fix de oponenți pentru a putea călători spre următorul tărâm și Milestone, versiune în care jucătorii trebuie să găsească și să elimine boșii de nivel pentru a-și putea continua aventura. Noul update vine la pachet și cu multe alte îmbunătățiri care optimizează experiența de joc, producătorii continuând  să aducă noi pachete de conținut dincolo de Open Beta.

Michał Kuk, șeful studioului Flying Wild Hog din Cracovia și totodată Game Director-ul jocului Space Punks a declarat: “Lansarea jocului Space Punks în Open Beta reprezintă un nou pas major în procesul de dezvoltare a jocului, iar echipa este încântată să dezvăluie noi detalii care se adresează atât jucătorilor noi, cât și celor cu experiență. Prin introducerea “the Crack” am dat start conținutului de tip endgame, atât de așteptat de comunitatea care a fost alături de noi încă din faza Early Access. Combinat cu îmbunătățirile aduse mecanismelor de bază , update-ul “The Cracked One” definitivează elementele centrale ale Space Punks. Vom continua să adăugăm conținut nou atât în Open Beta, cât și după, astfel jucătorii se pot aștepta la noi și noi experiențe!”

Phil Mansell, CEO-ul Jagex, a adăugat:Space Punks a marcat reușită după reușită în faza de Early Access și suntem încântați să colaborăm cu Flying Wild Hog pentru a aduce și mai mulți jucători în universul inedit pe care l-au creat. Dedicarea de care au dat dovadă în dezvoltarea unei experiențe care să încorporeze feedback-ul venit din partea jucătorilor în faza de Early Access se aliniază cu mentalitatea Jagex de a crea “Living Games”. Vom continua această colaborare de succes cu Flying Wild Hog pentru Space Punks și dincolo de Open Beta.”

Update-ul “The Cracked One” este al cincilea update major adus jocului Space Punks lansat prin Epic Games Store în Early Access pe 14 iulie 2021. Faza de Open Beta face disponibil jocul Space Punks în măod gratuit pentru toți jucătorii, astfel și mai mulți vânători de faimă și comori pot încerca universul de joc inedit. Cei care doresc să susțină dezvoltarea jocului pot achiziționa în continuare Founders Pack din Epic Games Store accesând acest link: www.epicgames.com/store/p/space-punks.