Ubisoft lansează OddBallers, un joc gratuit multiplayer de tip dodgeball

Browse By

OddBallers este un nou joc multiplayer de dodgeball ce va fi lansat pe 24 martie pe PC prin Epic Games Store și Ubisoft Connect, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Stadia și Amazon Luna. Jocul poate fi jucat solo sau în multiplayer, până la patru jucători în multiplayer în rețea și șase online.

Jucătorii se vor feri, bloca și vor arunca obiecte într-un joc de dodgeball, ce se va desfășura în trei medii diferite, fiecare dintre acestea având peste 30 de arene diferite și o mulțime de mini-jocuri.

În OddBallers progresezi de la o arenă la alta și câștigi medalii. Minigame-urile variază de la moduri clasice, cum ar fi meciurile cu ultimul rămas în picioare câștigă, la competiții trăsnite în care trebuie să razi oi cu o mașină de tuns iarba. Indiferent de minigame-ul pe care îl jucați, există o regulă constantă: Totul este o armă. Poți să arunci cu mingi, găini, cactuși sau aproape orice care poate fi ridicat. Pericolele din mediul înconjurător, cum ar fi gardurile electrice, rezervoarele de gaz exploziv și lansatoarele de mingi de tenis vor oferi, de asemenea, modalități de a-ți elimina adversarii.

Pe măsură ce te joci deblochezi noi recompense pentru ați personaliza personajele OddBallers cu sute de accesorii diferite, ținute, tunsori și altele.

OddBallers va fi lansat pe 24 martie. Eu, personal, nu sunt foarte interesat de joc, însă poate se dovedește a fi un joc de familie distractiv.