Samsung anunță noi monitoare la CES 2022, inclusiv un model curbat 4K @ 240 Hz

Browse By

Samsung a anunțat noile modele din gama sa de monitoare, ce include un model curbat 4K și cu o rată de refresh de 240 Hz.

Portofoliul de monitoare din 2022, ne promite Samsung, oferă cele mai bune experiențe pentru muncă, gaming sau vizionarea de conținut acasă. Cele mai recente monitoare Samsung includ funcții speciale pentru un gaming de înaltă performanță, precum și elemente inteligente, de nivel profesional, precum panoul de iluminare Quantum Mini LED de la Odyssey și HDR 2000; ecranul lui Smart Monitor de tip do-it-all cu funcții inteligente; și ergonomia confortabilă a monitorului de înaltă rezoluție.

Odyssey Neo G8 

Odyssey Neo G8 de 32 de inci este primul monitor din lume care are un ecran curbat 4K (3.840×2.160) 1000R cu rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG). Acesta are un panou LED Quantum Mini, Quantum HDR 2000 cu o luminozitate maximă de 2.000 niți și un raport de contrast static de un milion la unu.

Noul Odyssey Neo G8 este construit într-un limbaj de design similar cu Odyssey Neo G9, oferind un exterior elegant alb care iese în evidență chiar și atunci când este oprit.

Smart Monitor M8

Cu o grosime ultra-subțire de 11,4mm, care este cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelul anterior, Smart Monitor M8 2022 de 32 inci (Numele modelului: M80B) oferă o eficiență sporită în spațiu.  Panoul UHD oferă o gamă de culori sRGB de 99%, în timp ce acceptă 1,07 miliarde de culori la o luminozitate de 400 niți.

 

Smart TV-ul și aplicațiile de productivitate sunt încorporate direct în monitor, permițând divertisment și muncă fără întreruperi în timp ce servesc drept centru de control SmartThings, chiar și fără a fi nevoie de un computer. Smart Monitor 2022 M8 32” este o opțiune excelentă pentru munca de la distanță. Vine cu o cameră SlimFit Cam magnetică mobilă, care permite apeluri video clare atunci când utilizatorii lucrează de acasă. Aplicația sa încorporată pentru apeluri video acceptă cele mai populare aplicații de apelare, inclusiv Google Duo. Cu un port USB Type-C care permite conexiuni de încărcare de 65W, Smart Monitor M8 oferă o experiență simplificată de stație de lucru all-in-one, care nu necesită o stație de andocare suplimentară.

High Resolution Monitor S8 

Monitorul Samsung de înaltă rezoluție S8 (nume model: S80PB), disponibil în modelele de 27” și 32”, oferă performanțe UHD la nivel profesional pentru creatorii și designerii care au nevoie de cele mai înalte niveluri de precizie atunci când lucrează la birou sau acasă. Oferind până la 98% din gama de culori DCI-P3, S80PB dispune de o gamă ultra-largă de culori bogate și nuanțate. De asemenea, este certificat VESA HDR 600. Fiind primul monitor Glare Free verificat UL (Underwriter Laboratories) din lume, ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o husă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără nici o distracție.

Ambele modele dispun de încărcare USB Type-C 90W și porturi LAN pentru a ajuta utilizatorii să creeze o stație de lucru simplificată care poate încărca laptopuri și dispozitive mobile fără a fi necesară o stație de andocare suplimentară.