Razer lansează căștile Kaira pentru PS5 și un charger pentru controllerul Dual-Sense

Browse By

Razer a anunțat extinderea gamei de periferice de console cu o serie nouă de căști wireless și standuri de încărcare pentru controllerele de PlayStation 5.

Razer Kaira Pro și Kaira

Noul Razer Kaira Pro Dual Wireless Headset cu tehnologie de feedback haptic este prima pereche de căști fără fir dezvoltată de Razer pentru PlayStation 5 care încorporează și tehnologia Razer HyperSense, o tehnologie haptică inteligentă care oferă o experiență deosebită, sincronizată cu sunetele redate de difuzoare. Noile Razer Kaira Pro sunt echipate cu bine-cunoscutele difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm, oferind atât claritate audio, cât și maximum de confort chiar și pe durata partidelor de joc prelungite.

Pentru o comunicare  cu membrii echipei, căștile sunt echipate cu microfonul detașabil  Razer HyperClear Supercardioid Mic, care garantează o captare precisă a vocii în timp ce filtrează zgomotul ambiental. Pentru maximum de confort în orice scenariu, căștile dispun și de un microfon încorporat, ideal pentru a folosi Kaira Pro și cu dispozitive mobile conectate prin Bluetooth. Dongle-ul de 2.4 GHz USB-C Razer HyperSpeed face căștile compatibile nu doar cu PS5, dar și cu PS4 sau cu orice PC echipat cu port USB-C sau USB-A (adaptorul USB-A este de asemenea inclus în pachet). 

Câteva dintre caracteristicile cheie ale Kaira Pro:

  • Razer HyperSense, tehnologie haptică inteligentă pentru cea mai captivantă experiență
  • Difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm pentru performanță audio de top
  • Microfon detașabil Razer HyperClear Supercardioid
  • Razer SmartSwitch pentru comutarea între modurile de funcționare de 2.4 GHz și Bluetooth
  • Sistem de iluminare Razer Chroma RGB, personalizabil prin aplicația mobilă Razer™ Chroma RGB

Gama de căști pentru PlayStation 5 este completată de noile Razer Kaira Dual Wireless Headset. Indiferent dacă preferă consola sau dispozitivele mobile, gamerii se pot bucura de maximum de fiabilitate datorită Razer SmartSwitch, care permite comutarea ușoară între modurile de funcționare pe 2.4 GHz și Bluetooth.

Printre caracteristicile cheie ale noilor Kaira se numără:

  • Difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm pentru performanță audio de top
  • Microfon Razer HyperClear Supercardioid
  • Razer SmartSwitch pentru comutarea între modurile de funcționare de 2.4 GHz și Bluetooth

Noile căști wireless Razer Kaira Pro și Razer Kaira se alătură Razer Kaira X, care a fost lansat în septembrie 2021.

Stand de încărcare rapidă

Razer a anunțat și Razer Quick Charging Stand. Noile standuri au fost concepute să se potrivească cu nuanțele oficiale în care sunt disponibile controllerele PS5 DualSense Wireless. Noile Razer Quick Charging Stand oferă o încărcare completă a controller-ului în mai puțin de trei ore , fiind disponibile pe alb, negru și roșu.

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Kaira Pro

219,99 Euro – Disponibil la precomandă pe Razer.com și în oferta partenerilor retail începând cu 30 noiembrie  2021 (livrările vor începe în decembrie 2021)

Razer Kaira

109,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail

Razer Quick Charging Stand

59,99 Euro – Disponibil acum pe Razer.com și în oferta partenerilor retail