Sony oferă 450 lei în PS Store celor care cumpără un TV BRAVIA XR

Browse By

Utilizatorii care cumpără un TV BRAVIA XR eligibil vor beneficia de un cod digital în valoare de 450 lei pentru achiziții în PlayStation Store.

Sony Europe B.V. și Sony Interactive Entertainment (SIE) lansează o promoție dedicată clienților din douăzeci de țări europene (Regatul Unit, Franța, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Olanda, Belgia, Elveția, Austria, Polonia, Grecia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Danemarca, Norvegia, Suedia și Finlanda), în cadrul căreia cumpărătorii care achiziționează primele televizoare din lume cu inteligență cognitivă, BRAVIA XR, eligibile vor putea revendica un cod digital în valoare de 450 lei pe care să-l utilizeze în PlayStation Store. Oferta se aplică tuturor achizițiilor făcute în magazinele retailerilor parteneri în timpul perioadei promoționale.  

Televizoarele BRAVIA XR oferă imagini incredibil de realiste, culori vibrante și contrast uimitor, toate acestea alături de tehnologia unică Sound-from-Picture Reality™ ce îi plasează pe utilizator direct în mijlocul acțiunii, fie că se joacă sau vizionează un film. Acestea sunt ideale pentru gaming, asigurând culori și detalii naturale, un timp de răspuns rapid și sunet imersiv, alături de suportul pentru multiplele funcționalități HDMI 2.1. De asemenea, cu un input lag redus până la 6.0ms pe modelele Z9J, cei care le folosesc vor putea obține fluiditate extraordinară și un timp de răspuns incredibil în jocurile de tip shooter, e-sports sau în titlurile foarte complexe care au acțiune instantanee pe ecran.

Alimentate de Cognitive Processor XR, „creierul” noii serii BRAVIA XR, televizoarele utilizează o metodă de procesare complet nouă, superioară inteligenței artificiale convenționale, menită să reproducă felul în care oamenii văd și aud. Cognitive Processor XR, alimentat de inteligența cognitivă, împarte ecranul în mai multe zone și identifică locul în care se află „punctul focal” în fiecare imagine. În vreme ce inteligența artificială convențională (AI) poate doar să detecteze și să analizeze elemente de imagine precum culoare, contrast și detalii individuale, noul Cognitive Processor XR poate analiza încrucișat o serie de elemente simultan, asemenea creierului uman. Prin această metodă, toate elementele sunt ajustate în funcție de celelalte, pentru cel mai bun rezultat final, în așa fel încât toate componentele imaginii să fie perfect sincronizate și naturale – ceva ce inteligența artificială convențională (AI) nu poate face.

Cognitive Processor XR poate analiza și poziția sunetului, în așa fel încât acesta să se potrivească perfect cu ceea ce este redat pe ecran. În plus, convertește orice tip de sunet la formatul 3D surround, pentru a livra realism suprem și o scenă de sunet imersivă. Acesta învață, analizează și înțelege un volum de date fără precedent, optimizând inteligent fiecare pixel, cadru și scenă, pentru cele mai naturale imagini și sunete pe care Sony le-a oferit vreodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *