Kingston, primul producător de memorii RAM DDR5 validate pentru Intel

Browse By

Kingston Technology Europe Co LLP, lider pe piața mondială de soluții de memorie și tehnologie, anunţă astăzi că viitoarele modele de memorie RAM DDR5 UDIMMS au primit validare pentru platformele Intel.

Acest lucru marchează prima și probabil cea mai importantă etapă în validarea compatibilității dintre soluțiile de memorie DDR5 de la Kingston și platformele Intel care utilizează memorii RAM DDR5.

Portofoliul de memorii DDR5 de la Kingston va fi primul dintr-o serie de soluții de memorii cu capacități mici sau mari, diverse formate de memorie, care vin în sprijinul platformelor bazate pe DDR5 ce vor debuta în anul următor. În sprijinul lansării platformei, după dezvoltarea noii generații de memorie DDR, Kingston a furnizat peste 10.000 de unități DDR5 UDIMM către producătorii de plăci de bază și parteneri tehnologici.

La începutul acestei săptămâni, Kingston a anunțat că a fost clasat de TrendForce ca fiind cel mai mare furnizor de module DRAM din lume, conform ultimelor clasamente stabilite în funcție de venituri.

Acest lucru marchează cel de-al 18-lea an consecutiv în care compania ocupă primul loc și consolidează Kingston drept o forță în piață. Odată cu lansarea noii platforme, Kingston se pregătește să aducă pe piață o serie de module DDR5 cu îmbunătățiri ale performanței, integritatea datelor, densitatea și scalabilitatea, pentru anii următori.

Memoriile Kingston dispun de garanție pe viață și suport tehnic gratuit.