Logitech lansează căștile de gaming wireless G435

Browse By

Căștile Logitech G435 sunt special concepute pentru noua generație de gameri:ultra-ușoare și oferă suport multi-platform.

Căștile sunt echipate cu drivere de 40 mm, iar microfonul încorporat are tehnologie dual beamforming și elimină nevoia de a folosi un microfon cu braț.

Cu posibilitatea de conexiune wireless LIGHTSPEED 2.4GHz, dar și Bluetooth, gamerii au libertatea de a utiliza cu ușurință căștile pe orice dispozitiv – PC, telefon, tabletă sau Playstation. Prin tehnologia LIGHTSPEED Wireless căștile se conectează la PC sau consolă printr-un adaptor USB-A 2.4 GHz și oferă performanță adaptată nevoilor jucătorilor. În același timp, suportul Bluetooth permite conexiunea la telefonul mobil sau la tabletă pentru jocuri sau muzică.

Cântărind doar 165 de grame, Logitech G435 sunt ultra-ușoare și îndeajuns de confortabile pentru a fi purtate întreaga zi, cu un design optimizat pe mărimile „small” și „medium”, fiind prevăzute și cu o funcție opțională ce limitează volumul.

G435 sunt cele mai sustenabile căști wireless produse până acum de Logitech, fiind certificate CarbonNeutral®. Piesele din plastic sunt, în proporție de peste 20%, realizate din material reciclat, iar cartonul ambalajului este produs din materiale ce provin din păduri certificate FSC™. Astfel, alegând setul G435, consumatorii contribuie la sprijinirea gestionării responsabile a pădurilor lumii.

Logitech G435 preț

Noile căști sunt disponibile în trei variante de culori vibrante (Black & Neon Yellow, Blue & Raspberry și Off-White & Liliac). Acestea au incluse indicatoare tactile Braille pe părțile laterale, pentru o folosire mai ușoară în cazul celor cu deficiențe de vedere.

Căștile Logitech G435 sunt disponibile începând cu luna octombrie 2021, pe logitechg.com/en-eu , si la magazinele partenere, la prețul de 399 RON. De asemenea, incepand cu 14 septembrie castile vor fi disponibile la precomandă.