Samsung SmartThings are 100 de milioane de surse de căutare și o nouă funcție de partajare a locației dispozitivului

Browse By

Samsung a dezvăluit că serviciul SmartThings Find, lansat pentru prima dată în octombrie 2020, continuă să crească rapid, cuprinzând acum peste 100 de milioane de surse de căutare. Susținut de SmartThings, tehnologia de vârf care permite viața conectată, aproximativ 230.000 de dispozitive sunt localizate prin această caracteristică în fiecare zi.

„Suntem incredibil de mândri de cât de repede a crescut serviciul SmartThings Find în mai puțin de un an, ajutând oamenii din întreaga lume să găsească sute de mii de dispozitive pierdute în fiecare zi”, a declarat TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Serviciul SmartThings Find, în creștere rapidă, le permite utilizatorilor să identifice smartphone-urile Galaxy înregistrate, ceasurile inteligente, căștile și chiar S Pen-ul Pro, precum și obiectele personale – precum cheile sau portofelele – care au atașat un dispozitiv Galaxy SmartTag sau SmartTag+. SmartThings Find, o caracteristică deosebită a ecosistemului SmartThings, folosește tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) și tehnologia ultra-largă (UWB) pentru a localiza dispozitivele pierdute. Chiar dacă dispozitivul este offline, alți utilizatori Galaxy pot opta pentru activarea smartphone-ului sau a tabletei Galaxy pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori să găsească dispozitive pierdute în apropiere.

SmartThings Find continuă să evolueze prin adăugarea noului serviciu SmartThings Find Members lansat, care le permite utilizatorilor acum să-și invite prietenii și familia să devină membri ai contului lor SmartThings, astfel încât și ei să își poată găsi și gestiona dispozitivele. Utilizatorii pot invita până la alte 19 persoane să devină membri și să localizeze până la 200 de dispozitive simultan. Odată ce o persoană acceptă invitația în SmartThings Find Members, utilizatorii pot selecta ca aceasta să poată vizualiza dispozitivele și locațiile în care ele se află, cu acordul acestora.

SmartThings Find Members este deosebit de util pentru familii, deoarece cu ajutorul acestui serviciu acestea pot ține evidența animalelor de companie sau a cheilor mașinii – chiar și în lipsa telefonului.