Orcs Must Die! 3 se lansează pe Steam și GeForce Now pe 23 iulie

Browse By

Orcs Must Die! 3, cel mai nou titlu din celebra serie a celor de la Robot Entertainment se alătură librăriei GeForce NOW la lansarea oficială, vineri, pe 23 iulie.

În total, 11 jocuri vor ajunge pe serviciu în această săptămână, cu patru lansări în aceeași zi cu cele oficiale printre titlurile noi

  • Cris Tales (lansare în aceeași zi ca pe Steam și Epic Games Store, 20 iulie)
  • Death’s Door (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 20 iulie)
  • Warhammer 40,000: Battlesector (lansare în aceeași zi ca pe Steam and Epic Games Store, 22 iulie)
  • Orcs Must Die! 3 (lansare în aceeași zi ca pe Steam, 23 iulie)

Orcs Must Die! 3 (Steam) invită jucătorii să încerce o nouă poveste care se întâmplă la 20 de ani după ultimul joc, cu personaje noi. Cel mai recent titlu provoacă jucătorii să taie, ardă, arunce, zdrobească și să dea tot ce pot pentru a face față hoardelor de orci pe câmpul de luptă. Luptă-te alături de un prieten, sau singur cu armate imense de orci, folosind arme și capcane la alegerea ta. Joacă-te provocările săptămânale și vezi cât poți rezista în Endless Mode pentru a îți pune numele pe tabela de scor, sau încearcă să supraviețuiești în Scramble Mode în fata orcilor care evoluează.

Cu Orcs Must Die! 3 care se va lansa pe Steam și va ajunge în librăria GeForce NOW.

Adițiile de săptămâna aceasta din librăria GeForce NOW, care se alătură celor peste 1000 de jocuri disponibile sunt Cris Tales (Steam și Epic Games Store), Warhammer 40,000: Battlesector (Steam și Epic Games Store), Death’s Door (Steam), World of Warplanes (Steam) și Alan Wake’s American Nightmare (Epic Games Store).

Lista completă de jocuri: