Smartphone-urile din seria OPPO Reno5, disponibile în magazine

Browse By

Noua serie de smartphone-uri OPPO Reno5 este disponibilă începând cu 10 aprilie, în magazinele partenerilor OPPO din România. 

Noile modele OPPO Reno5 5G și OPPO Reno5 Lite vor fi diponibile în magazinele online și offline: Altex, eMag, EuroGSM, Flanco, Media Galaxy și a operatorilor de telefonie mobilă Digi, Orange și Vodafone.

OPPO Reno5 5G 

Oppo Reno 5 5G are 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm. În plus, telefonul continuă tradiția de succes a încărcării ultra rapide, astfel că, datorită tehnologiei SuperVOOC2.0, telefonul se încarcă de la 0 la 100% în doar 35 minute. Review-ul pentru Oppo Reno5 5G îl găsești aici.

Telefonul dispune de modul video Dual-View. Acesta permite înregistrarea simultană pe camera principală, precum și pe cea frontală. AI Highlight Video îmbunătățește calitatea clipurilor realizate în condiții de luminozitate scăzută, prin îmbinarea algoritmilor Ultra Night Video și Live HDR. Reno5 5G dispune și de Ultra Steady Video, disponibil și pe camera selfie, care permite înregistrarea lină, chiar și în mișcare.

În ceea ce privește performanțele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătățire semnificativă față de generația anterioară Reno, datorită OPPO Image-Clear Engine.  Această optimizare la nivel de sistem permite utilizatorilor să fotografieze clar subiectul în mișcare sau să surpindă rapid momentele de neuitat atunci când este cazul. Deși încorporează cele mai avansate tehnologii într-o carcasă, Reno5 5G rămâne un smartphone extrem de subțire și comod.

OPPO Reno5 Lite

Utilizatorii pot opta și pentru OPPO Reno5 Lite, un smartphone care are un set de camere de 48 MP precum și o cameră frontală pe 32 MP, dar și funcții video avansate (AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI NightFlarePortrait Video și Dual-View Video). Mai mult, bateria telefonului, de 4310 mAh, asigură o autonomie pe parcursul întregii zile,

Modelul OPPO Reno5 5G va fi disponibil în variantele de culoare Starry Black și Astral Blue, iar prețul este de 2500 de lei. Modelul OPPO Reno5 Lite în variantele Fluid Black și Fantastic Purple.