Browse By

Cadouri tech de la Sony pentru Crăciun: telefoane, căști sau televizoare

Cadourile de Crăciun pot deveni o corvoadă pentru foarte mulți dintre voi dacă nu știți ce să luați pentru prieteni și pentru familie. Cei de la Sony au câteva sugestii pentru tine, din portofoliul propriu, bineînțeles.

Așadar, ce cadouri tech să cumperi de Crăciun și de sărbători? Sony îți propune căștile wireless in-ear WF-1000XM3 oferă sunet premium de înaltă calitate, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de melodiile preferate de Crăciun. Eu aș zice că sunt bune și când vrei un moment de liniște după ce te-ai săturat să-ți auzi rudele trăncănind (mai ales că au și tehnologie de noise cancelling).

Pentru utilizatorii care preferă căștile clasice over-ear, Sony vine cu soluția WH-1000XM3, cu un sunet de calitate și cu noise cancelling.

De asemenea, Sony a anunțat recent noile căști WI-1000XM2, care sunt disponibile la precomandă în perioada sărbătorilor. Structura de montare stabilă cu design unghiular previne pătrunderea zgomotului ambiental în ureche, în timp ce tehnologia Dual Noise Sensor atenuează orice zgomot.

Pentru persoanele care se întreabă ce i-ar putea dărui unui pasionat de fitness, Sony îți propune căștile WF-SP900. Aceste căști nu numai că au o conexiune truly wireless și o capacitate de stocare de 4 GB, dar designul rezistent la apă le permite utilizatorilor să se bucure de muzică oriunde – chiar și în piscină sau în ocean!

Rămânem în zona cu muzică pentru două boxe portabile: Sony EXTRA BASS, SRS-XB32, cu modul LIVE SOUND  ce oferă o experiență tridimensională și posibilitatea unei audiții la fel ca într-o sală de concerte. O altă boxă portabilă este SRS-XB01. Aceasta dispune de funcția EXTRA BASS și este disponibilă într-o gamă variată de culori, inclusiv roșu, galben, verde și albastru.

Odată cu revenirea la modă a vinilurilor, cei care nu știu ce cadou să ofere de Crăciun persoanei speciale din viața lor pot opta pentru platanul PS-LX310BT, care îmbină sunetul clasic de calitate al vinilului cu confortul și flexibilitatea de conectare prin Bluetooth la un dispozitiv wireless.

Aparat de fotografiat de Crăciun

Sony α6600 este cel mai bun cadou pentru pasionații de fotografie. Utilizând funcția Real Time Eye AF care localizează automat subiectul, α6600 oferă posibilitatea fotografierii fără griji, la calitate 4K. De asemenea, dispune de un ecran complet ce poate fi rotit la 180 de grade, fiind util pentru vlogging.

Dacă vrei o cameră cu adevărat profesionistă atunci ar trebui să te orientezi către un all-round full-frame, Sony α7 III. Oferind posibilitatea fotografierii în rafală de până la 10 cadre pe secundă, la pahet cu un senzor de imagine Exmor R CMOS cu iluminare din spate de 24.2 MP, această cameră mirrorless cu obiective interschimbabile este una dintre cele mai bune modalități prin care poate fi împărtășită pasiunea pentru fotografie. Caracteristicile esențiale precum fotografierea silențioasă și Real Time Eye-AF permit surprinderea celor dragi într-un mod natural, fără a interveni în atmosfera de sărbătoare.

Odată ce masa de Crăciun s-a încheiat, este timpul pentru un film de Crăciun, în confortul locuinței proprii. Sezonul sărbătorilor este complet alături de noul ZG9 8K HDR BRAVIA. Este un etalon în ceea ce privește televizoarele Sony, are 8K, HDR și oferă o calitate bună a imaginii, culorii, contrastului și clarității. Acesta este disponibil în două variante: 85 și 98 de inci.

De asemenea, noul televizor OLED AG9 4K HDR de la Sony, disponibil în variante cu diagonala de 55, 65 și 77 de inci, unghiul de vizualizare ultrawide, contrastul precis și nuanțele profunde de negru oferite de tehnologia OLED garantează o experiență în care imaginile de pe ecran prind viață.

Cu peste 8 milioane de pixeli de iluminare automată alimentați de procesorul de imagine Picture Ultimate X1 de la Sony, vizionarea unui film trece la un alt nivel. Televizoarele din seria MASTER dispun, de asemenea, de funcția Netflix calibrated mode și de IMAX Enhanced, pentru a asigura o livrare a conținutului conform așteptărilor.

Experiența Home Cinema este completată de soundbar-ul Sony HT-X8500 cu funcția Dolby Atmos. Datorită Vertical Surround Engine de la Sony, care creează un sunet tridimensional, coloana sonoră a filmelor favorite poate fi experimentată într-un mod complet imersiv, iar subwoofer-ul dual încorporat ce redă profund notele joase ale bass-ului și funcția Cinema Mode permit vizionarea producțiilor clasice dintr-o nouă perspectivă.

Smartphone de Crăciun

Cei care nu au definitivat încă lista cadourilor de Crăciun pot alege un smartphone Xperia 5. Acesta combină tehnologia Xperia 1 într-o carcasă  compactă, are un modul foto cu trei senzori și vine la pachet cu tehnologia Sony Eye AF preluată de la camerele din gama Alpha.

Xperia 5 este dotat cu tehnologia premiată Sony implementată pe televizoarele BRAVIA®, aducând pe telefoanele mobile tehnologia HDR (High Dynamic Range) care îmbunătățește culoarea, contrastul și claritatea. De asemenea, acesta dispune de un ecran Full HD+ OLED de 6.1 inci, cu raport de aspect 21:9 CinemaWide.