FIFA 21: Schimbările care îmbunătățesc modul carieră

Browse By

Fifa 21 se apropie cu pași repezi de lansare și aduce câteva schimbări interesante, iar unele au fost făcute pentru modul carieră. Hai să vedem toate felurile în care modul carieră devine mai bun.

Primele schimbări apar chiar înainte să începi aventura glorioasă la o echipă de fotbal. Astfel, în Fifa 21 vei avea posibilitatea să alegi dinainte cu ce fel de buget să începi și astfel să setezi cât de greu îți va fi să-ți atingi obiectivele.

Strictețea negocierilor este o altă schimbare interesantă, iar în Fifa 21 vei putea alege cât de dificile să fie negocierile și să se impună anumite reguli (de ex, un jucător de la o echipă mare nu ar vrea să se mute într-o ligă inferioară sau o echipă nu ar vrea să vândă la rivali etc).

Antrenamentele devin mai bune și mai importante ca niciodată. În trecut, puteai antrena 5 jucători pe săptămână pentru a le îmbunătăți abilitățile. În Fifa 21 vei putea antrena până la 15 jucători pe săptămână, vei putea controla până la trei antrenamente pe zi manual și vei putea pregăti jucătorii pentru un meci pentru a le crește match sharpness prin care aceștia câștigă un bonus temporar la atribute.

FIFA 21 – Schimbări importante pentru modul carieră

Vei putea să-ți dezvolți mai bine jucătorii. Înainte nu aveai un cuvânt de spus în ceea ce privește modul în care se cheltuia experiența pe îmbunătățirea unor abilități. În FIFA 21 ai o precizie mai mare și un atacat îl poți pregăti pentru mai multe roluri (target man, atacant mobil, atacant complet, poacher etc).

O altă schimbare bună este posibilitatea a transforma un fundaș stângă într-unul dreapta. Înainte le schimbai pozițiile și gata, însă un fundaș dreapta nu juca la fel de bine ca unul de stânga. Acum îl vei putea înrola într-un program de schimbare până când devine un fundaș stânga get beget. La fel ar trebui să funcționeze și pentru alte poziții de pe teren.

Ca să intri mai repede în jocuri, FIFA 21 va alege automat echipamentele celor două echipe și pe cine vei controla (logic să fie echipa ta), iar înainte de a începe meciul vei putea vedea un posibil 11 al adversarilor pentru ultimele schimbări de strategie.

Simularea meciurilor în FIFA 21 seamnănă cu Football Manager. Vezi niște nasturi pe un teren cum se mișcă, vei putea schimba strategiile, jucătorii și așa mai departe. De asemenea, poți intra oricând în meciuri pentru a controla momentele cheie precum penalty-uri sau lovituri libere. Un meci simulat în FIFA 20 dura 2 secunde, aici meciul se întinde pe 5-6 minute. Dar dacă te plictisești poți sări până la final.

O nouă carieră nu înseamnă că începi cu o academie goală ca până acum. Vei avea deja scouts și câțiva jucători când începi. În plus, s-a mărit baza de date de jucători tineri ce pot apărea de-a lungul anilor.

Acum nu doar tu, ci și echipele controlate de AI vor putea oferi jucători la schimb în transferuri, iar asta este bine deoarece face ca lucrurile să devină mai interesante.